Wednesday, April 14, 2010

Cind cumparati una din piesele lucrate de mine o faceti pentru ca va considerati unica. Veti fi posesoarea unei piese care are personalitate. Cind lucrez la o piesa, ma bucur de fiecare moment al creatiei si o fac din toata inima! Folosesc tehnici diferite, pe care le-am invatat in ultimul timp si incerc sa aduc in magazinul meu bijuterii care sa fie si accesibile ca pret si care sa incorporeze si un design deosebit, toate facute cu aceeasi dragoste si dedicatie ca si cum as lucra la cea mai scumpa bijuterie. Va doresc din toata inima sa va bucurati de bijuteriile facute de mine!

Mai jos va prezint un set de 3 benzi batute cu ciocanul si fatetate, stralucitoare, din aur 14k gold filled cu un caboson natural de 8 mm.
Cabosonul se numeste "piatra lunii" , sau "moonstone" si este translucent, nu opac si are straluciri albastre in functie de unghiul din care este privit.
Setul este facut la comanda, drept pentru care va trebui sa mentionati masura pe care o doriti.



O scurta introducere cu privire la firul (sirma) de aur 14k gold filled (sau goldfilled).

en.wikipedia.org/wiki/Gold_filled_jewelry - aveti aici explicatia in limba engleza




Firul de aur 14k gold filled pe care il folosesc in unele din bijuteriile mele este importat din Statele Unite. Conform legii si standardelor impuse producatorilor americani, 1/20 parte din greutatea totala a produsului este aur de 14 k.

Gold filled nu este acelasi lucru cu gold plated! Firul de 14k gold filled are aur de cel putin 100 de ori mai mult decit aurul placat.


Livrarea produsului se face via "Priority Mail", ceea ce inseamna ca pachetul va ajunge in decurs de 7 -9  BUSINESS days la adresa Dvs. din Dordrecht, Olanda. Posta locala olandeza care face livrarea este TNT "post", iar site-ul lor este www.tnt.nl, daca sinteti interesat/a sa aruncati o privire.

Va rog sa imi acordati o perioada de 3 zile pentru a va face produsul comandat! Toate inelele din magazinul meu sint facute la comanda, pe masura ceruta de Dvs. Nu stochez nimic!

Multumesc pentru vizita Dvs in magazinul meu si Happy Shopping!

0 comments: