Saturday, April 10, 2010

Simplicity is the ultimate sophistication. - DaVinci
Imi place designul contemporan, drept pentru care prelucrarea metalului metalul este "sufletul" bijuteriilor mele. Toate piesele sint fabricate in atelierul meu, folosing argint sterling 925, cupru, aur de 14K gold filled, sau aur solid de 14K. Bijuteriile mele au fiecare, semnificatia lor.

Ce semnificatie vor avea bijuteriile mele ptr Dvs?:)



Mai jos va prezint un set de inele din argint 925, veritabil. Inelele au o grosime de 1.29mm si sint facute in studioul meu de acasa, in Dordrecht, Olanda.
Fiecare banda este batuta cu ciocanul in parte, dupa ce am sudat-o, astfel incit sa ii dau o suprafata fatetata, care sa reflecte lumina din diferite unghiuri.
Intregul set este deosebit, unic, iar cu timpul, pe masura ce argintul se oxideaza, il puteti curata cu pasta de dinti, sau cu diverse produse de curatare si intretinere a argintului din comert.

Grosimea totala a setului este de 13.22mm.

Va rog sa imi dati mesaj sau email cu masura Dvs de la inel. Cel mai bine este sa va adresati unui bijutier, pentru ca va face o masuratoare exacta.

Pentru ca acest set sa fie comfortabil, trebuie sa il fac cu o jumatate de masura mai mare decit cea pe care o aveti de obicei, de aceea este foarte important sa va adresati unui bijutier.


0 comments: